Alle vores produkter er udsolgt, og vi producerer ikke nye pålæg indtil videre.
Home / Opskrifter / Vegansk kikærteomelet
Bedst sammen med Cheesy Hummus og Red Pepper Hummus
30 min
4 omeletter
716 kcal
Hurtigt, nemt og fuld af protein - alle disse beskriver vores nye vegansk kikærteomelet opskrift inspireret af Nora Cooks. Et stykke af denne omellet indeholder mere end 11 (!) gram protein, og vil derfor fungere perfekt som morgenmad der kan fylde dig op før en lang dag.
Spørger du hvordan at det er muligt, at imitere smagen af æg, uden æg? Det simple svar er – kala namak, med andre ord rock salt eller Himalayan sort salt. Det bruges ofte i indisk madlavning og tilføjer den velkendte “ægge” smag til enhver vegansk opskritft.
Så lad os komme igang!
• 1 Kop (92g) kikærte mel
• 3 SpSk gærflager
• 1 Spsk majsstivelse
• 1/2 Tsk gurkemeje
• 1/2 Tsk kala namak (rock salt)
• 1/2 Kop (125ml) usødet plantebaseret mælk eller vand
• En håndfuld spinat • 4-5 Små svampe • 1 Pepperfrugt (mix af 3 farver) • Olie, salt, pepper
• Tomat skriver
• Løg skiver
• Cheesy Hummus
• Red Pepper Hummus
• Frisk persille
1. Forbered fyldet - skær svampe og pepper tyndt, og steg dem med lidt olie sammen med spinaten.
2. For at forberede omelet dejen, mix alle de tørre ingredienser først.
3. Start med at tilføje mælk eller vand lidt efter lidt, og stop når den ønskede konsistens er opnået (se i videoen).
4. Tilføj smør i en stege pande (Måske du skal bruge lidt Olie, afhængigt af din pande).
5. Når omeletten begynder at blive fast og toppen ikke er flydende mere, tilføj fyldet på halvdelen af omeletten, og fold den på midten så den dækker fyldet. Steg i endnu 1-2 minutter.
5. Dekorer med toppings, og tilføj vores salte hummus ovenpå for den bedst mulige smags-eksplosion og nyd den! 🙂
Ernæring (pr. 1 omelet uden toppings) | |
---|---|
Total kalorier | 179 kcal |
Total fedt | 4.9 g Mættet fedt: 0.6 g |
Total kulhydrate | 24.2 g Kostfibre: 5.4 g Sukker: 5.3 g |
Total protein | 11.2 g |