Alle vores produkter er udsolgt, og vi producerer ikke nye pålæg indtil videre.
Bedst sammen med Mandelsmør med kakao – "Almond Cacao" og Sød tahin – "Sweet Tahini"
1 time
48 cookies
1830 kcal
Er du ved at være træt af normale cookies? Så er vores veganske cookie sandwiches det perfekte valg for dig at prøve! Du kan også ændre formen af dem, og fyldet så du aldrig bliver træt af dem.
Disse veganske cookie sandwiches er inspireret af From The Comfort Of My Bowl but we added our healthy and delicious sweet nut butter variety as a filling to create the perfect vegan dessert idea for you.
Så lad os komme igang med at bage!
• 75 g flormelis powdered sugar (3/4 kop) • 113 g vegansk smør (1/2 kop) • 3 spsk aquafaba (væske fra en dåse kikærter) • 1 tsk vanilje ekstrakt • 240 g hvede mel (2 kop), – tag 2 spsk af mel ud • 2 spsk pitaya pulver – valgfri tilføjelse til melet • 1/2 tsk bage pulver
• Håndmixer • Kagerulle
1. Bland 113 gram blødt plantemargarine og 75 gram flormelis i en stor skål med en håndmixer, indtil det er let og luftigt. Kom derefter 3 spiseskefuld kikærtevand, en kvart teskefuld mandel ekstrakt (valgfrit), 1 teskefuld vanilje ekstrakt og bland igen.
2. Put derefter 240 gram mel, en halv teskefuld bagepulver, og 2 spiseskefuld pitaya pulver (valgfrit) i skålen og bland.
3. Kom melblandingen stille og rolig ind i stor skålen. Mix og ælt dejen indtil den får cookie dough konsistens. Lad den hvile i køleskabet i mindst 30 minutter.
4. Rul dejen ud til den har en tykkelse på 8 mm med en kagerulle mellem to bagepapir.
5. Skær dejen ud i den ønskede form og placer den på en bageplade med bagepapir.
6. Derefter bages småkagerne på 160°C (med luft) i omkring 12-15 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Put vores Mandelsmør med kakao – "Almond Cacao" eller Sød tahin – "Sweet Tahini" på den ene småkage og sæt den sammen med den anden småkage for at lave vores veganske sandwich småkager, eller put det alternativt på en enkelt småkage og nyd den direkte.
Ernæring (alle cookie) | |
---|---|
Total kalorier | 1830 kcal |
Total fedt | 66.4 g Mættet fedt: 8.4 g |
Total kulhydrate | 281.0 g Kostfibre: 7.0 g Sukker: 88.7 g |
Total protein | 25.8 g |