Alle vores produkter er udsolgt, og vi producerer ikke nye pålæg indtil videre.
Home / Opskrifter / Veganske småkager
Best paired with Mandelsmør med kakao – "Almond Cacao"
1 hour 10 min
20 pieces
147 kcal
Advarsel! Nuttethed i overflod!
Disse lækre og sprøde småkager, som er inspireret af Micadeli har vi givet et ekstra pift med vores Mandelsmør med kakao – "Almond Cacao" , som du kan bruge til at dekorere småkagerne med. En smart måde at erstatte den klassiske glasur med et sundere alternativ, da den er fyldt med sunde fedt- og næringsstoffer fra mandlerne.
Og så er det ovenikøbet sjovt at dekorere dem! Et oplagt valg til en hyggelig påskestund - eller en hvilken som helst anden lejlighed.
• 200g. vegansk smør, blødt • 100g sukker • 5 tsk. vaniljesukker • 1/2 tsk. kardemomme • 290g mel • 1/2 tsk. salt
• Kageudstikkere (valgfri) • Tandstikker til dekoration (valgfri) • Blender (valgfri)
1. Kom det bløde smør i en skål og bland de med sukker, vaniljesukker, kardemomme og salt. Rør det grundigt med en håndpisker eller en røremaskine.
2. Tilsæt melet lidt ad gangen.
3. Form dejen til en kugle, dæk til og stil den i køleskabet i en times tid (den er nemmere at rulle ud, når den er kold).
4. Forvarm ovnen til 180°C (varmluft).
5. Rul dejen ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir til den er flad og 2 mm tynd. Brug dine valgte udstikkere eller en lille skarp kniv til at forme småkagerne som kaniner.
6. Læg de færdige småkager på en bageplade beklædt med bagepapir.
7. Form resten af dejen til en kugle igen og gentag rulning og udskæring, indtil du har brugt hele dejen.
8. Bag kagerne i ca. 10 min., indtil de er let gyldne på kanterne (OBS: de bliver hurtigt brune).
9. Lad småkagerne køle godt af, inden du pynter dem med Mandelsmør med kakao – "Almond Cacao" ved at bruge en tandstik.
Ernæring (pr. 1 stk.) | |
---|---|
Total kalorier | 147 kcal |
Total fedt | 8.1 g Mættet fedt: 1.0 g |
Total kulhydrate | 17.4 g Kostfibre: 0.4 g Sukker: 6.3 g |
Total protein | 1.5 g |