Sedas Plantekøkken hummus, nøddesmør og veganske smøreost

Sedas Plantekøkken - Persondatapolitik


Dette website ejes og publiceres af

Sedas Plantekøkken ApS 

Kochsgade 31D

5000 Odense C

Telefon: 91 94 95 03

Email: hej@sedasplantekokken.dk

CVR-nummer: 42255041


Sådan bruger vi persondata


Hvad er persondata?

Persondata er enhver form for information, der direkte eller i kombination med andre informationer, kan henføres til en bestemt person, for eksempel dig.

Hvilke persondata indsamler vi?

Vi indsamler følgende informationer, du giver os i forbindelse med:


  • din ordre på vores hjemmeside: typisk dit navn, e-mail adresse, din fysisk adresse og evtl. telefonnummer


  • din tilmelding til vores nyhedsbrev: typisk dit navn, e-mail adresse og fødselsdato


Hvorfor indsamler vi disse informationer?

Oplysningerne vi indsamler i forbindelse med din ordre på vores hjemmeside er nødvendige for at kunne sikre den ordentlige levering af vores produkter til din adresse og kontakte dig ift. yderligere leverings- eller afhentningsdetaljer såsom leveringsdag, -tidspunkt m.m.


Informationer vi indsamler i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev er nødvendige for at kunne fremsende nyhedsbrevet til dig samt at sikre kommunikationen med dig omkring vores tilbud og generelle nyheder vedrørende Sedas Plantekøkken og vores produkter.


Til sidst benytter vi os nogle funktioner af Facebook Analytics og Google Analytics, som giver os adgang til generelle oplysninger om, hvilke grupper af brugere besøger vores hjemmeside. Disse resultater der dog anonymiserede og kan ikke henføres til dig. Du kan læse mere om Google og Facebook Analytics på deres respektive hjemmesider.


Datasikkerhed

Persondata vi indsamler vil som udgangspunkt blive gemt som del af registreringer til vores nyhedsbrev, ordre på hjemmesiden, og e-mail konversationer angående disse. Vi benytter både MailChimp og One.com for at gemme og administrere disse. Begge virksomheder har omfattende foranstaltninger på plads til at beskytte persondata. Du kan finde deres datasikkerhedspolitik på deres respektive hjemmesider.


Det kan desuden forekomme, at persondata bliver gemt på vore computere, hvor de opbevares sikkert og fortroligt på kodeordsikrede computere med begrænset adgang.


Selvom risikoen for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine persondata, er meget lavt, så er den aldrig helt null. Når du giver persondata til os, accepterer du således denne risiko.


Hvad bruger vi persondata til?

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med (f.eks. din ordre af vores produkter eller din modtagelse af vores nyhedsbrev).


Derudover benytter vi Facebook Analytics og Google Analytics, for at få et bedre indtryk over, hvilke brugere besøger vores hjemmeside. Disse informationer bruger vi til at forbedre vores hjemmeside og gøre vores tilbud mere attraktive for vores kunder.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige (f.eks. sletter vi din e-mail adresse, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve). Den konkrete opbevaringsperiode afhænger dermed af baggrunden for dens opbevaring og kan variere.


Ændring af persondatapolitik

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre, tilføje eller fjerne dele af persondatapolitikken for at altid kunne afspejle den aktuelle lovgivning. Vi opfordrer dig derfor til at holde løbende øje med oplysningerne på vores website. Du kan altid se, hvornår vores persondatapolitik sidst er blevet opdateret nederst på denne side.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig, samt ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Desuden kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Alle henvendelser i forbindelse med behandling af persondata bedes sendes til mail: hej@sedasplantekøkken.dk


Persondatapolitikken er sidst opdateret d. 07-09-2021.